Bana uyacak bir marilyn monroe resmi yok! Yettiği kadar


26 Aralık 2010 Pazar

Genç Bir Kızın Dramı

Ödev yapmayan bir kızın dramı'na şahit olduk arkadaşlarcanak. An itibariyle evde 5 bilgisayar muh. kız öğrencisi. Bence toplanmamalıyız. Bunu yapmamalıyız. Piskolojik olarak zararlı bizim aynı oda hatta aynı ev içerisinde bulunmamız. Neyse, bu yazıma konu olan olaya dönüorum.

Saat itibariyle anlaşılacağı üzere, ders çalışmayı saatler öncesinde bıraktık biz. Şimdi öle sinir bozukluğuyla karışık kahkaha krizleri. Ama bir arkadaşımız var nam-ı diğer, 'Ayarsız Enerji', inatla ödev yapmaya uğraşmakta. Evde 5 laptop bulunduğunu düşünmekteyim. Daha fazla da olabilir daha az da. 4 tanesi benim görüş alanımda olmakla beraber, biz herşeye gülerken Bu arkadaş ödev yapmaya çalışırken, önce bir bilgisayarda lazım olan bir tuşun çalışmadığını farkediyor. Sonra biz, ödev yapılmak üzere başka bir laptop tahsis ediyoruz kendisine. Ordada program çalışmıyor. Biz muhabbetteyken, arkadaş bize çaktırmadan yine bilgisayar değiştiriyor. Farkediyoruz. Tabiki de.
Böyle bi gülmece eğlenmece, dalga geçmeler. 'Bırak kovalama artık'lar falan.
Neyse kaale almıyor bu arkadaş bizi. 10 dakika sonra dudaklarından şu muhteşem cümle dökülüyor. ( He biz bu arada onun ödevi yaptığını düşünüyoruz)
'Ulan nazarınız değdi, burda da ödev açılmıo aq!!!'
(3. bilgisayar dikkat cekerim)
( Ödev falan yapabildiği yokmuş, ekrana bakıyormuş öyle)

Ben baya eğlendim şahsen.

1 yorum:

Nida dedi ki...

Hahahaaa:) yazik olmus gerçekten o arkadasa,sevki kirilmis..