Bana uyacak bir marilyn monroe resmi yok! Yettiği kadar


4 Şubat 2011 Cuma

Manyak Manyak Konuşmayın!


Susucam diorum, medyanın kölesi olmıcam diorum, ama olmuo susamıyorum!
 
Ölümden öte köy yok, ölmüş gitmiş bitmiş olay. Hastaneye kaldırılsa, çıkınca kendini savunacak durumda olsa -yinede eleştirmek kimseye düşmez- tamam bi derece namus bekçiliği yapın. Sanki o adam(H.U) her gece tek gecelik hatunlarla yatıp kalkmıo..., çok afedersiniz p..z..klik yapmıo sonra yok 2 senelik anne, evli barklı kadın ne işi var orda, su testisi yol mol ..oh olsun ölmüş demediği kaldı bi insanların. Hakkaten bir erkek hatun peşinde ölünce, o adam evli barklı adam, çocuk babası olmuo dimi? O adamın söylediklerinin doğru olduğu ne malum? Orda mıydınız da böle yok o haklı bu haklı die konuşuosunuz? Nan bu ülkedeki evli, bekar bir çok insan gece dışarı çıktığında 'Bu gece kimi düşürsem acaba?' diye çıkıo.Ölmüolar die onlar çok mu namuslu? Sanki kimse kimseyi aldatmıo, kimse ilk tanıştığı insanla eve otele gitmio dimi? Karabulut içinde 'Erkek arkadaşının evinde ne işi var? Töbe Töbe' diyenler çıkmıştı. Kafayı mı yediniz abi siz? Neyi tartışıosunuz, ölmüş lan işte, ölmüş. Manyak manyak konuşmayın insanın asabını bozmayın. Millete o haklı bu haklı demeden önce, insanlığınızı hatırlayın biraz!
 
Hadi şimdi hepiniz namusunuzla ölün, ben dua ederim arkanızdan! (Ünlem)
Aman bide evlenmeden önce de sex yapmayın, hatta evlendikten sonra da yapmayında çoğalmayın daha fazla!(Ünlem)

6 yorum:

I_lean dedi ki...

Tebrikler...Hislerime tercüman olmuşsun sayın a.a.e.l...

FiRSTe dedi ki...

Pek konuşturmadım sizi bu konuyla ilgili demin, ama ben tam tersi düşündüğün hissiyatına kapılmıştım. Yanlış anladığımı anlamam iyi oldu rahatladım :)

I_lean dedi ki...

bir kadın ile ilgili hem de ölmüş bir kadın ile ilgili bu şekilde salak saçma yorum yapan bir insan hakkında iyi düşünceler beslemek bana ters...

FiRSTe dedi ki...

eywallah kanka bacımsın ;)

I_lean dedi ki...

tabikide;)

deeptone dedi ki...

evet ya gerçeğin ne olduğunu bilemeyiz. ama insanımız seviyor başka hayatları dikizlemeyi. ve hep kendine pay çıkarmayı.