Bana uyacak bir marilyn monroe resmi yok! Yettiği kadar


3 Ocak 2010 Pazar

Biri ve digeri

Baska bir insan olmak istiyorum ben bazen..Hiç hata yapmayan..Hiç pişman olmayan..Kimine yada birilerine göre dogru degil, herkese göre dogru olan biri olmak istiyorum..

'Ubermensch' olmak istiyorum ben bazen..Bu kavrama ulaşmaya calışarak nefes aldım ben hep,ama hep tökezledim..Tam 'evet yaklaştım' dedigim anda hatalar hataları kovalar oldu..'Kendi düsen aglamaz' demişler..Tamam öyle ama yinede uyuyamıyorum işte..Gözlerim acısa bile uyuyamıyorum..Düşüncelerim susmuyor..Karman çorman oluyorlar..Karman çorman ediyorlar benide..

Utanıyorum ben yaptıklarımdan bazen..Oyle hemende geçmiyor..Benim kendim olarak bile sindirmem gerekiyor..Her seferinde bir ders alıyorum aynı şeyleri tekrarlamamak adına..Yinede kendimi farklı yerlerden vurmanın yolunu buluyorum..Aslında hiç kimseden aşırı bir tarafım yok..Ama herkesten cok ben kızıyorum kendime..Herkesten cok ben eleştiriyorum kendimi..Sanki 2 kişiyim ben, biri digerini hep azarlıyor..Digeri yaramaz..Digeri uyuyamıyor..Utanıyor..'Allah kahretsin' diyor..Biriyle digeri hiç barışmıyor..En kötü kavgalarım biriyle digeri arasında oluyor..Biri rahat vermiyor..Digeri yoruluyor..

Gitmek istiyorum uzaklara ben bazen..Yeni bir hayat en baştan..Yeni arkadaslar..Yine yeniden insanlara tanıtmak istiyorum kendimi sevapsız, günahsız..Bilmesinler istiyorum benim bilmelerini istemediklerimi..Yinede saklayacagım bir sey olmasın ortada..Oldugum gibi görüneyim..Bozulmasın hiç çizgim..Oldugum gibi görsünler beni..Yargılamasınlar..

Yokolmak istiyorum ben bazen..Ortadan kaybolmak..Odamdan bile cıkmamak..'Kim özler?' diyorum sonra..'Kim yoklugumu farkeder?'..Yapıyorum bazen..Odamın duvarlarına sıgınıyorum..Telefonum calıyor sonra..Cevapları bulmak bile yetmiyor..Hiç tatmin etmiyor hemde..Cıkıyorum sonra sokaga..Gülüyorum herkese..Herkesten cılgın oluyorum..Herkesten cok egleniyorum..Herkesten cok hikayem var anlatacagım ilerde cocuklarıma..

'Anı olsun' mantıgıyla hareket ediyorum ben bazen..Sonradan çatışacagımı bilsemde kendimle..Rahatsız oluyorum sonra kendi anılarımdan..Yanımda bir 2. kişi varsa gülerek anlatıyorum..Sanki gurur duyarmış gibi sacmalıklarımdan..Yalnız kalınca öyle olmuyor..Öyle kalmıyor..

Biriyle digeride pek yalnız bırakmıyor aslında beni..
Artık biriyle digeri barışsın istiyorum..Kavga etmesinler benim yüzümden..Onlara bahane vermekten yoruldum artık..

2 yorum:

böcek dedi ki...

Hadi kalkalım artık... Vakit de geç oldu. Hani hep derim yaa "her şey için çok geç". İşte vaktimiz tam olarak bu kadar geç.

Sen güneye git. Bende kuzeye. Diğerleri batı ya falan gitsin. Kimse birbirini bir daha görmesin. Birbirlerimizi özleyelim ama kimseye söylemeyelim. Kimse birbirimizi tanıdığımızı bilmesin. Anıları anlatırken bir rahmetli vardı die başlayalım konuya. İsimler hiç geçmesin.

Birbirimizden haber almaya gerek varmı?... Yoksa yolun sonunda buluştuğumuzda anlatacak çok şeyimiz mi olsun? Malum vaktimiz bol olacak. Yada senede bir görüşüp saçmalıklarımızı mı anlatalım ?

Bir adaya düşsem hayali gerçek olsada ;yanımıza 3 şeyimizi alıp bitirsek bu b.ku!!!

FiRSTe dedi ki...

yapmak istedim dediklerini..